Toepassingen


 

Toepassingen

 • All-in-one Mobiele Zorgwerkplek

  AMiS - Alphatron Mobile intelligent careStation is een totaal nieuw concept op het gebied van Mobile Point of Care. AMiS is het antwoord op de sterk toenemende vraag naar geïntegreerde, multifunctionele mobiele zorgwerkplekken die de efficiency van de zorgverlener rondom de patiënt vergroten. 

 • Medicatieveiligheid

  De unieke Medicatiebox zorgt voor een gecontroleerde en precieze toediening van medicatie volgens het ‘closed-loop’ principe.

 • Medicatielogistiek

  Voor elke situatie in het ziekenhuis of verpleeghuis biedt AMiS een eigen oplossing. Van individueel ladetransport tot ergonomisch afkoppelbare medicatiemodules, welke gekoppeld van- en naar de apotheek getransporteerd kunnen worden.

 • Diagnostiek

  De AMiS kan worden voorzien van diagnostische apparatuur zodat de zorgverlener nog efficiënter kan werken vanuit de AMiS mobiele werkplek! Het aantal losse karretjes met meetapparatuur kan daardoor worden gereduceerd. Bovendien verliest de zorgverlener minder tijd aan het verplaatsen van de verschillende meetapparaten. Met de AMiS als mobiel diagnostische werkstation combineert u de digitale verslaglegging met de dagelijkse routinematige onderzoeken zoals bloeddrukmetingen, temperaturen, Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!

 • Videoconferentie

  Het is mogelijk om AMiS te koppelen aan andere functionele hardware. Op deze manier wordt het mogelijk om mobiel met een HD-kwaliteit camera live streaming te realiseren van bijvoorbeeld operaties, instructies en second opinions.

 • AMiSconnect

  AMiSconnect is de centrale communicatieserver die integreert met moderne IT architectuur en unieke functionaliteiten op de AMiS hardware activeert voor het hele ziekenhuis!