Service en Onderhoud

Makkelijke self-service
AMiS is ontwikkeld om vooral gebruiksvriendelijk te zijn. AMiS is ontwikkeld met beproefde technologie en gebouwd met materialen van hoge kwaliteit. De betrouwbaarheid van AMiS draagt eraan bij dat uw zorgproces zo min mogelijk door technische mankementen onderbroken wordt. Mocht de apparatuur toch niet naar wens werken, dan heeft AMiS een simpel en effectief self service programma waarmee eventuele fouten snel kunnen worden opgespoord en verholpen.


Vervangende apparatuur
Onbetrouwbare apparatuur is geen optie. Voor het geval dat een probleem met de apparatuur niet tijdig kan worden opgelost kan Alphatron u als extra service vervangende apparatuur leveren totdat uw mobiele werkplek weer gebruiksklaar is!


Verlengde garantie tot 5 jaar (optioneel)
AMiS is standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie. Het is mogelijk de garantie te verlengen tot 5 jaar en service- en reparatiekosten te bevriezen middels een All Inclusief Service & Garantie overeenkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Ondersteunende helpdesk
Voor technische ondersteuning staat onze Helpdesk altijd voor u klaar. De Helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

Tel:   +31(0)88 55 06 243

Huur een mobiele werkplek
Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het ‘Rent an AMiS’ programma.

(klik hier om naar onze contactpagina te gaan)