Producten


 

Producten

 • Computer On Wheels

  AMiS is innovatief op het gebied van Mobile Point-of-Care. AMiS is het antwoord op de sterk toenemende vraag naar geïntegreerde, multifunctionele mobiele IT-werkplekken die de efficiency van de zorgverlener rondom de patiënt vergroten.

 • Medicatiewagen

  Met de intelligente medicatiebox is de functionaliteit van de AMiS snel en eenvoudig te veranderen van een COW in een medicijnverdeelwagen. De medicatiebox is afneembaar en daardoor ook nog eens bijzonder geschikt voor uitwisseling met de apotheek!

 • AMiSconnect

  De integratieserver die de verpleging tijd bespaart

  AMiSconnect is de centrale communicatieserver die integreert met moderne IT-architectuur en unieke functionaliteiten op de AMiS hardware activeert voor het hele ziekenhuis!

 • Vital Signs integratie

  De AMiS in combinatie met diagnostische oplossingen levert een bijdrage aan het efficiënter kunnen werken van verplegend personeel. Vervoer van patiënten naar andere locaties en onderzoeksruimtes kan door deze oplossingen worden vermeden. Bovendien is de aanschaf van meerdere mobiele oplossingen niet meer nodig. Met AMiS Diagnostics combineert u de mobiele zorg met kleine diagnostische onderzoeken zoals VITAL SIGNS en ECG, direct aan het bed van de patiënt!

 • ECG integratie

  In een moderne zorgomgeving is het gebruik van pc's en netwerken niet meer weg te denken en is papierloos werken de inzet. Als resultaat vereist de moderne ECG diagnostiek een digitale meting, analyse en opslag. Databases slaan ECG's van een willekeurig aantal patiënten elektronisch op en eerdere evaluaties kunnen worden opgeroepen vanuit het netwerk en op elk werkstation worden getoond.

 • Additionele apparatuur

  Aspecten als medische veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met de apparatuur van AMiS. Onderscheidend is de keuze die wij hebben gemaakt in het aanbod aan merken en modellen. Onze flexibiliteit en betrouwbaarheid van leveren en de jarenlange betrouwbare service zijn niet alleen uw, maar ook onze selectiecriteria voor ons aanbod.

 • Accessoires

  Met AMiS heeft u de mogelijkheid om een grote diversiteit aan accessoires toe te voegen aan het mobiele concept. Denk heel eenvoudig aan een naaldencontainer of een afvalbakje, maar ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk; bijvoorbeeld aan de behuizing van een thin client. Op deze manier kan huidige ICT-hardware uit het ziekenhuis eenvoudig gekoppeld worden met de mobiele oplossing.