Nieuws


 

Nieuws

 • 5000e AMiS geleverd in DIAKOVERE

  Onlangs is er een mijlpaal bereikt met de levering van de 5000e AMiS sinds de introductie in 2010.

 • AMiS in het Algemeen Dagblad

  Voor een nieuw seizoen Anita wordt Opgenomen, vanaf 15 mei te zien bij KRO-NCRV op NPO 1, was Anita Witzier in verschillende ziekenhuizen tijdelijk onderdeel van een medisch team. Ze volgt daarbij de levenscyclus van neonatologie tot geriatrie. Voor AMiS van Alphatron is ook weer een mooie rol weggelegd!

 • AMiS pakt 'hoofdrol' in ziekenhuisserie CMC

  De nieuwe ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum is sinds zondag 2 oktober te zien op RTL 4. In CMC worden de dramatische gebeurtenissen rond directeur Cleo, de medische staf en de patiënten gevolgd. Ook de AMiS van Alphatron Medical heeft een rol te pakken. Verpleegkundige Noor (gespeeld door Lieke van Lexmond) zorgde voor het debuut van AMiS in de serie.

 • Brielsche Courant: Uw medisch dossier altijd en overal beschikbaar met AMiS

  Wie nu wordt opgenomen in het ziekenhuis, ziet op de afdeling zorgverleners met een rijdende computer werken, de zogenoemde Computer On Wheels. 
  Zorgverleners kunnen deze mobiele computer verplaatsten, zodat zij dicht bij u direct gegevens kunnen inzien en invoeren. Bijvoorbeeld dicht bij het bed, na het meten van uw bloeddruk of hartslag. De Computer On Wheels leidt daardoor tot een verbetering van veiligheid en kwaliteit.