Diagnostiek

AMiS kan worden voorzien van diagnostische apparatuur zodat de zorgverlener nog efficiënter kan werken vanuit mobiele werkplek AMiS. Het aantal losse karretjes met meetapparatuur kan daardoor worden gereduceerd. Bovendien verliest de zorgverlener minder tijd aan het verplaatsen van de verschillende meetapparaten. Met AMiS als mobiel diagnostisch werkstation combineert u de digitale verslaglegging met de dagelijkse routinematige onderzoeken zoals bloeddrukmetingen, temperaturen, Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!


 

AMiS met Vital Signs integratie

De AMiS diagnostische oplossingen leveren een bijdrage aan het efficiënter kunnen werken van verplegend personeel. Vervoer van patiënten naar andere locaties en onderzoeksruimtes kan door deze oplossingen worden vermeden. Bovendien is de aanschaf van meerdere mobiele oplossingen niet meer nodig. Met AMiS Diagnostics combineert u de mobiele zorg met kleine diagnostische onderzoeken zoals Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!

Middels een speciale beugel gemonteerd aan de achterzijde van de AMiS kan vital signs apparatuur ergonomisch geplaatst worden en maakt bij deze oplossing het gebruik van een dedicated Vital Signs statief eventueel overbodig.