Diagnostiek

AMiS kan worden voorzien van diagnostische apparatuur zodat de zorgverlener nog efficiënter kan werken vanuit mobiele werkplek AMiS. Het aantal losse karretjes met meetapparatuur kan daardoor worden gereduceerd. Bovendien verliest de zorgverlener minder tijd aan het verplaatsen van de verschillende meetapparaten. Met AMiS als mobiel diagnostisch werkstation combineert u de digitale verslaglegging met de dagelijkse routinematige onderzoeken zoals bloeddrukmetingen, temperaturen, Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!


 

Diagnostiek

  • AMiS met Vital Signs integratie

    De AMiS diagnostische oplossingen leveren een bijdrage aan het efficiënter kunnen werken van verplegend personeel. Vervoer van patiënten naar andere locaties en onderzoeksruimtes kan door deze oplossingen worden vermeden. Bovendien is de aanschaf van meerdere mobiele oplossingen niet meer nodig. Met AMiS Diagnostics combineert u de mobiele zorg met kleine diagnostische onderzoeken zoals Vital Signs en ECG, direct aan het bed van de patiënt!

  • AMiS met ECG integratie

    In een moderne zorgomgeving is het gebruik van PC en netwerken niet meer weg te denken en is papierloos de inzet. Als resultaat vereist de moderne ECG diagnostiek een digitale meting, analyse en opslag. Databases slaan ECG's van een willekeurig aantal patiënten elektronisch op en eerdere evaluaties kunnen worden opgeroepen vanuit het netwerk en op elk werkstation worden getoond.