AMiS is méér dan alleen een "Computer On Wheels"

Vrijwel alle zorgprocessen zijn nu gedigitaliseerd en maken deel uit van het EPD. Hoogste tijd dus om het Point-of-Care werken veiliger en gemakkelijker te maken. Elk zorgstation of tablet zou wat dat betreft effectief betere zorg mogelijk moeten maken. Dossiervoering, het toedienen en registreren van medicatie, het meten van vital signs, cardiodiagnostiek… alles komt op die mobiele werkplekken samen en dat verandert zorgprocessen compleet.

AMiS - Alphatron Mobile intelligent careStation - gaat verder dan de zogenaamde “Computer op Wielen” waarbij het accent op het mobiel maken van een computer lag. AMiS is ontwikkeld voor de zorgverlener. Alle benodigde technologie om veilig, hygiënisch en mobiel te kunnen werken is standaard aanwezig. De vormgeving, ergonomie en functionele aspecten van AMiS zijn belangrijke aspecten bij het bevorderen van de efficiëntie en het gebruiksgemak van de zorgverlener!

 

 

 

Download brochure

AMiS heeft een modulair ontwerp en kan worden aangepast aan de eisen en wensen van nieuwe en veranderende zorgprocessen. Met de geïntegreerde AMiS computer kunt u er zeker van zijn dat upgrades van hard- en software gemakkelijk te realiseren zijn.

AMiS is speciaal ontworpen om een zorgwerkplek te creëren waarmee u mobiel en draadloos toegang heeft tot het EPD. AMiS kan onder andere worden ingezet om medicatie toe te dienen, maar kan in een handomdraai worden ingezet voor het Elektronisch Verpleegdossier. De zorgwerkplek kan worden voorzien van opbergruimtes voor medische hulpmiddelen en andere accessoires.  

 


AMiS als basis van... 


 Feature Details

 


Technische specificaties 

Kleur Wit & Blauw
Netto gewicht 52 kg / 115 lbs
Afmetingen 627mm x 520mm
Afmetingen werkblad 520mm x 470mm
Hoogte werkblad 798mm x 1145mm (adaptable)
Hoogte toetsenbord 734mm x 1081mm (adaptable)
Wielen Ø 100mm (2 met rem) Ø 125mm (2 met rem)
Toetsenbord en Muis Uitschuifbaar, links en rechts muisblad
Wirebox voor perfect kabelmanagement
DIN-rail Links en rechts / achterkant 30mm x 10mm
Monitor Mount VESA 75/100, 180° draaibaar en 190° kantelen
I/O Poort 4x USB, 5V gevoed
1x LAN RJ45
Wireless WiFi voorbereid met dubbele antenne
Batterijsysteem iPS-420S
LiFePO4 (Lithium-Iron Phosphate; LFP)
LED status display
Client software
Managementsoftware Batterijcapaciteit indicator
Alarm (batterijcapaciteit, temperatuur, waarschuwing)
Laadcyclus statistieken
Rapport & logbestanden
Meerdere talen beschikbaar, inclusief Engels, Duits en Nederlands