AMiSconnect

De integratieserver die de verpleging tijd bespaart

 

AMiSconnect is de centrale communicatieserver die integreert met moderne IT-architectuur en unieke functionaliteiten op de AMiS hardware activeert voor het hele ziekenhuis!

AMiSconnect:
Automatisch naar uw persoonlijke werkplekhoogte

Middels de AMiSconnect module Staff_ID wordt de AMiS automatisch in uw laatst gebruikte persoonlijke werkhoogte ingesteld na het inloggen in uw persoonlijke sessie.

AMiSconnect:
Remote Fleet Manager

Remote Fleet Manager is een van nieuwste softwaremodules van AMiSconnect. De Fleet Manager geeft u vanaf een centrale (IT) werkplek een compleet inzicht in de status van alle AMiS zorgwerkplekken. U krijgt hiermee als serviceverlener volledig de controle over al uw vaste en mobiele zorgwerkplekken en kunt u efficiënt de continuïteit rondom het zorgproces maximaal waarborgen!

Mocht u in het geval van een belangrijke melding toevallig niet de beschikking hebben tot een cliënt werkplek in uw organisatie, dan is dat geen probleem, een automatisch WhatsApp bericht op uw smartphone houdt u altijd en overal op de hoogte van iedere situatie die u maar wenst. Zelfs buiten werktijd kunt u onze remote supportmedewerkers 24/7 live laten meekijken!

Door middel van het uitlezen van zowel parameters van (mobiele) computersystemen en het batterijsysteem van de AMiS is het mogelijk om de aard van een storing sneller en beter te achterhalen en informatie (automatisch) aan serviceverleners door te geven. Tevens verkleint u de kans op een incident aanzienlijk. Er kan zelfs voorspeld worden wanneer een batterij aan het einde van zijn levensduur komt.

Lees meer over Remote Fleet Manager

AMiSconnect:
Met fingerprint of ID-badge toegang tot de medicatie

AMiS kan vanaf nu integreren met de veiligheidsopties van Imprivata. De zorgverlener moet zich dan authentiseren om veilig en gecontroleerd toegang te krijgen tot de medicatiebox van AMiS. Imprivata Confirm ID™ stroomlijnt deze workflow met een snelle en veilige authenticatie voor ontgrendeling of vergrendeling van de box. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden vervangen door het scannen van een ID-badge of vingerafdruk.