Additionele apparatuur


 

Additionele apparatuur

 • All-in-One Computers

  Onze all-in-one computers kenmerken zich door hun bijzondere vormgeving en 24/7 inzetbaarheid. Al onze computers zijn voorzien van industrieel duurzame componenten met een lange beschikbaarheid waardoor de continuïteit en veiligheid van uw investering is gewaarborgd. Naast in eigen beheer ontwikkelde computers is ons meest succesvolle kwaliteitsmerk Advantech waarmee wij inmiddels 10 jaar succesvol de ziekenhuizen voorzien.

 • Monitoren

  Door de universele VESA-adapter op AMiS is het mogelijk om tal van monitoren te gebruiken. Een vereiste is dat de monitor DC-gevoed is van 12-19V. Alphatron is uw specialist op het gebied van medische monitoren voor dirverse toepassingen. Hoge resolutie DICOM monitoren voor diagnostiek met DICOM calibratie en medische videomonitoren voor endoscopische toepassingen. Daarnaast bieden we diverse modellen datamonitoren met touchscreen interface, maar ook energiezuinige beeldschermen voor toepassing op AMiS.

 • Interne computers

  De interne computer van AMiS (iPS) is optioneel verkrijgbaar. AMiS wordt standaard geleverd met een uitschuifbare PC met railmontage aan de achterzijde.

 • Interne batterij

  De innovatieve lithiumbatterij met extra lange levensduur is ideaal voor de zorgsector. Het accusysteem is volledig geluidloos en wordt passief gekoeld. Dat houdt in dat er geen actieve ventilator is ingebouwd. Dit vermindert de kans op het aantrekken van micro-organismen en stof. Minder preventief en correctief onderhoud verlagen de kosten van gepland onderhoud. Bovendien maakt de passieve koeltechniek zonder ventilator AMiS een stille werkplek tijdens nachtdiensten.

 • Toetsenborden en muizen

  Alphatron's medische toetsenborden en muizen zijn in het bijzonder ontwikkeld om de kans op bacteriële infecties te verkleinen. Hygiëne, typevriendelijkheid en duurzaamheid zijn de voornaamste kenmerken. Ons complete aanbod van toetsenborden en muizen varieert van afwasbare tot volledig dompelbare gesloten en antibacteriële modellen. Graag helpen wij u bij het maken van een passende keuze voor uw individuele situatie.

 • Scanners

  De draadloze healthcare scanners van AMiS zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in medische omgeving. De nieuwe processor in combinatie met de nieuwe scan engine zorgt er voor dat ze probleemloos zowel 1D als 2D codes kunnen scannen. De scanners kunnen onder bijna elke hoek scannen en zijn ook in staat om slecht geprinte of beschadigde codes te lezen.